top of page
  • Facebook
  • Twitter

SPOONS/ SKEER Projektet

BEMÆRK VENLIGST: Denne side er i øjeblikket under opførelse.

Please Note: This website is currently under construction.

Støtte til Kost og EnnærringsikkERhed (SKEER) handler om at udforske hvordan økonomisk stress påvirker helbred, kost, og diæt blandt gravider og småbørnsfamilier. Projekter handler også om at bringe gravide kvinder og nybagte mødre sammen gennem gruppediskussioner og møder for at dele deres stemmer og ideer om, hvordan helbred under graviditetet kan bedst støttes blandt dem som er relativt økonomisk presset. Vi fokuserer lige nu på Gellerup i Aarhus, men vi planlægger at udvide til andre udsatte kvarterer i Aarhus og måske i andre byer i Danmark i løbet af de næste 1.5 år. Hvis du i øjeblikket er gravid, eller du har været gravid inden for de seneste 3 år, eller hvis du kender en, der er gravid, så VI VIL MEGET GERNE HØRE FRA DIG!    

PROJEKTETS VISION

Vores vision med projektet er at styrke fællesskab, engagement og gensidig støtte mellem gravide og nybagte mødre i udsatte boligområder ved give dem muligheder for at udveksle oplevelser og få ideer til, hvordan nogen udfordrende situationer kan forbedres.

"Vi mener, at SPooNS undersøger et spændende og uopdaget fænomen, der er nødvendigt for at blive udforsket i Gellerup, Århus" 

-En SKEER samarbejdspartner

"Det kan nogle gange virkelig være svært at få enderne til at mødes økonomisk i vores husstand, men min nabo oplever ikke det samme"

-En deltage i SKEER Projekter, der bor i Gellerup

bottom of page